Facebook

Ok, nu kommer ett inlägg som kommer uppröra igen....

Jag förstår inte hur folk kan sitta och göra quiz efter quiz på facebook! Det finns ju för f-n quizzar om ALLT. Nu skulle jag vilja veta vad det är som driver er människor till att göra dessa?! Jag har gjort två quiz (erkänner direkt) en handlade om vilken urstassare jag är (var tvingad att göra denna) och den andra om vilket datum jag ska dö (kan ju va kul att veta hur hårt man ska leva....) men där räcker det - inga fler quiz åt mig.

Om jag ska vara riktigt ärlig så skiter jag faktiskt i vilken IKEA-möbel grannen är eller hur bra barndomskompisen är på oralsex - gå på upptäcktsfärd i det verkliga livet istället.

Jag VET att jag har tre barn, att jag är en riktig bitch, har humör som kan liknas vid tjurfäktaren i Ferdinand, känner mig ofta som en soptunna, är född i Torsby, kommer bli en skata i nästa liv. Sen skiter jag fullständigt i vilken möbel jag är - jag är människa!!! Eller?!

Bara för att uppröra ännu mer så ska jag NU göra en grupp som heter "alla vi som älskar ignorera-knappen" som alla mina vänner kommer bli inbjuden till. För grupper är något som också börjar störa mig enormt. Ärligt, hur kan jag stödja Klas Ingesson i hans kamp mot cancer genom att gå med i en grupp? Är det jag som är trög eller....

Skicka inga mer inbjudningar till mig när det gäller quiz - snälla!!!! Ta hand om det som betyder något istället.

Kommentarer
Postat av: Pär

Överhuvudtaget kan man ju fundera på vad Facebook är bra för. Jag var skeptisk länge innan jag ens skaffade konto där.



En stor tidsslukare är vad det är, och kanske inte mer än snäppet bättre än eftermiddagssåporna på femman (finns de kvar, jag har inte femman?) om man ska jämföra med nåt.



Ändå är man där titt som tätt, och jag erkänner; nåt quiz trillar jag dit på ibland, men de flesta är ju bara trams. Likadant med grupperna, precis som du skriver.



Hm. Leva mer i det verkliga livet kanske vore en idé...

2009-05-17 @ 20:18:51
Postat av: Kristin

Hm, ja du, vad är FB bra till? Ska fundera ett tag till så kanske jag kan ge svar.



Har inte en aning om såporna finns kvar, ser aldrig på TV.



Jag är faktiskt förvånad över att så många går med i denna grupp. Är det så att många bara trycker på bekräfta i rädsla över att missa något? Nu var jag på väg att skriva något stötande igen, men jag hejdade mig i sista sekund - vi kan ta det vid ett annat tillfälle.



Nej, mer verkligt liv åt folket. Mindfulness :-)



PS: lyssna på "Så enkelt är det" med Börge Ring, långt ifrån trance men budskapet är bra

2009-05-17 @ 22:11:41
Postat av: Pär

Det var lättare sagt än gjort, det...



iTunes? Check.

Spotify? Check.

Myspace? Check.

TPB? Check.



Fast jag hittade honom på Wikipedia dock. Bytes mot The Knife kanske? Eller nä, förresten.

2009-05-17 @ 22:50:20
Postat av: Kristin

Jag löser det senare åt dig, tror den finns hemma. Dyker upp via mail i så fall.... Konstigt för jag har hittat honom helt lagligt någonstans på nätet?!

2009-05-18 @ 06:34:25
Postat av: Kristin

Pär, jag har det. Nu vet jag vad FB är bra till! Att snabbt och enkelt dela musik med varandra - bra va! =D



Men det förutsätter ju att det som var tänkt att delas inte ligger på datorn och inte kan hittas någon annanstans - men då finns ju mail....

2009-05-19 @ 07:48:54
Postat av: Pär

Ah, då känns det som om jag är inne på rätt spår! Och slipper ha dåligt samvete för all tid man lägger på FB - det är ju en välgärning man gör, att upplysa omvärlden om all bra musik den går miste om! :D

2009-05-19 @ 08:32:09
Postat av: Kristin

Vi börjar väl med en gång?! Jag har iaf redan gjort det....=D

2009-05-19 @ 09:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0